| inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) | |
|
+8booghibooghi Sorin C. Cornel Mihai B. aco sergiu christiansen mihai_andrei 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mihai_andrei Peste sergent
Mesaje : 256 Data de inscriere : 06/03/2010 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:12 am | |
| nu e vorba de bere ci de faptul ca unii angajatori uita sa mai si plateasca... oricum astept suturile de rigoare pe care sunt sigur ca le ai puse la punct deja | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
Mesaje : 1329 Data de inscriere : 14/02/2010 Localizare : Ploiesti, 9 Mai
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:17 am | |
| Fara suturi, ca ti le dadeam din serva, daca era cazul. Chiar incepe sa semene a acvariu. Si cand e omul pe drumul cel bun, de ce sa ii dai la glezne ? | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:21 am | |
| de placere oricum revenind la topic acum am doar 5 specii si o sa raman la ele.... | |
|
| |
overburn Peste sergent
Mesaje : 152 Data de inscriere : 08/09/2010 Localizare : Ploiesti, Str. Buna Vestire
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:22 am | |
| yup, chiar ti'a iesit misto this time. Merge la fix planta aia rosie in mijloc (nu stiu ce specie e, so nu'mi sariti in cap). Also, am o sugestie estetica pentru valisneria aia: cand o tunzi , incearca sa o lasi putin mai lunga decat e inalt acvariul, dar nici prea lunga , ca sa intre la fix si sa nu se mai vada taieturile | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:25 am | |
| planta aia rosie este ludwigia peruensis cat despe valisneria ... a fost taiata la gramada ca nu maiera pic de loc de manevra.. oricum creste ami repede decat iti inchipui.. asa ca aspectul urat tine maxim 3-4 zile | |
|
| |
christiansen Moderator
Mesaje : 308 Data de inscriere : 20/02/2010 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:27 am | |
| esti pe drumul cel bun, am vazut acvariu la andrei acasa si arata schimbat mult in bine ( foarte bun si pamantul de flori nu ? ) . | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:37 am | |
| Bun bun, la mine a facut serviciu nu gluma. | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 7:19 pm | |
| si la mine se descurca superb, plantele sunt fericite si nu da vreun semn sa saraceasca cum fac substraturile fertilizante... acum ramane de vazut daca o sa am acelasi noroc si cu noul setup pentru acvariul de 100 dar al asta mai e mult de discutat, am de strans banuti de lumina, un filtru extern, sa am decid ce plante bag si cum le asez, sa imi dau seama ce ar arta placut vizual si compatibil cu o gasca de 9 black skirt tetra... si sa vad cum o sa fac difuzarea de co2 adica activa cu un mic powerhead sau pasiva cu un difuzor ca cel din lemn din acvariul de 80... | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 9:45 pm | |
| Roackere, din acea Ludwigia peruensis(glandulosa) , imi tai si mie cand va fi cazul, un stem de 10 cm. Te servesc cu alte plante cand mai ai nevoie, in schimb. | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 9:51 pm | |
| iti dau nene, cu cea mai mare placer, intai sa creasca frumusel si primit sa iti dau | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 9:57 pm | |
| Vezi ca zice asa la planta asta: CO2 si Fe pe paine....CO2 ai, cu ce mai fertilizezi ? | |
|
| |
christiansen Moderator
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 9:58 pm | |
| cu esenta de Apa Nova | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 9:59 pm | |
| asta si tre neaparat sa imi aduc amitne sa iau fertilizant .. nu stiu cum dracu fac da mereu uit.... | |
|
| |
AngelTudorache Peste sergent
Mesaje : 312 Data de inscriere : 05/12/2009 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:08 pm | |
| cand o sa ai mai multa Ludwigia peruensis sa ma tii si pe mine minte pentru vreo 2 frunze.. e superba.. | |
|
| |
overburn Peste sergent
Mesaje : 152 Data de inscriere : 08/09/2010 Localizare : Ploiesti, Str. Buna Vestire
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:08 pm | |
| vezi ca au la zoomania plantamin la reducere 25% parca. Si iti baga sigur si reducere 10% daca completezi o prostie. | |
|
| |
Bogdi P. Peste sergent
Mesaje : 238 Data de inscriere : 14/09/2010 Localizare : Oradea, Bihor
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:14 pm | |
| Sa te uiti bine la termenul de valabilitate.Cei de la zoomania scot produse la reducere pentru ca se apropie de expirare.Iar "foaia aia" trebuie sa o completezi ca sa ai reducere de 10 % la toate produsele ( in afara de pesti).Ei fac chestia asta doar in "ziua clientului" Sau de ce nu incerci EasyLife ProFito ? Mie mi l-a recomandat Ionut T.Urmeaza sa imi cumpar si eu.O zi buna sa ai ! | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:18 pm | |
| Recomand si eu Profito combinat cu Ferro (ambele de la Easy-Life). Le folosesc momentan. | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 10:20 pm | |
| cred ca o sa fac o jmecherie ca vad ca multi de pe aici au luat de la Cristi Ionescu fertilizanti si vad ca sunt multumiti si de pret si de randament... oricum o sa vaz mai exact ce fac zilele astea oricum plantuta o s dau cand o creste... sper doar sa creasca frumos ca sa am si ce da | |
|
| |
aco Peste colonel
Mesaje : 1084 Data de inscriere : 05/12/2009 Localizare : Ploiesti Sud
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:06 pm | |
| Ia-ti zeama facuta acasa, gen cea de la cristi ionescu, nu face prostia sa dai banii pe profito. Nu merita din nici un punct de vedere. Ti-o spune unul care sta cu bidonul de profito acasa si folosesti micro de la cristi ionescu. | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:39 pm | |
| tocmai am facut comanda de la cristi ionescu, am luat 1 litru de macro si mai vine peste 2 saptamani un litru de micro, ca nu mai avea... nu ma ahzardez a arunc cu banii pe geam ca numa io stiu cat de greu se fac si nu imi permit sa dau 10 lei pe papa la plante pe-o luna... | |
|
| |
aco Peste colonel
Mesaje : 1084 Data de inscriere : 05/12/2009 Localizare : Ploiesti Sud
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:41 pm | |
| Vezi ca tot acolo mai e unu care vinde micro fertilizanti, incearca la el. Te sfatuiesc sa nu fertilizezi macro pana nu ai si micro, cresti aiurea nitratii si fosfatii in acvariu. | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:43 pm | |
| acu iam facut omului comanda... nu pot sa o dau pe nesimtite si sa anulez... au stat pana acu fara.. o s amai scape ele 2 saptamani.. sper nu o sa fac prostia asta ca am citi tun pic despre macronutrienti si daca nu ai grija risti sa faci prostioare as ca o sa fac frumos ca la carte | |
|
| |
christiansen Moderator
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:46 pm | |
| o sa moara de oftica plantele cand o sa auda de inca 2 saptamani ! stai linistit, ele cresc (cu ceva carente ) si cu ce gasesc in apa si substrat, ca ai doar plante easy ! | |
|
| |
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) Lun Noi 01, 2010 11:49 pm | |
| tocmai si au mers destul fara zeama d-asta jmechera da macar peste 2-3 saptamani o sa fie si ele happy 100% mi-e doar frica de treaba ca daca o sa dea de fertilizare iar n-or sa mai aiba pestii loc de plante prin acvariu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) | |
| |
|
| |
| inceput? sfarsit? durere de cap? habar nu am voi sa decideti :) | |
|