Acvaristica, pesti, plante Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite- |
|
| va salut in sfarsit si eu! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
aryna Peste soldat
Mesaje : 48 Data de inscriere : 15/09/2009 Localizare : bucuresti
| Subiect: va salut in sfarsit si eu! Mier Mai 05, 2010 9:33 pm | |
| A venit momentul sa ma prezint si sa scriu si eu pe acest forum cu toate ca stiu de el de la inceputuri. Lipsa timpului si alte lucruri care au intervenit m-au impiedicat sa postez aici. Despre mine si pasiunea mea sunt multe de zis. De aceea o sa ma rezum doar la o scurta prezentare. Nu pot spune "pasionata" ci mai degraba "indragostita" de carasi dupa ce am avut foarte multe specii de pesti. De la varsta de 5 ani mi-au cumparat parintii acvariu(cu rama metalica bineinteles) si de atunci nu am stat fara "apa vie" in casa. De 2 ani am devenit o mare iubitoare de carasi, colectionez exemplare cat mai rare si mai frumoase.Mi-a trebuit mult timp pana sa invat cum sa ii ingrijesc corespunzator si am pierdut de-a lungul timpului exemplare foarte frumoase. Este cel mai pretentios peste de apa dulce si necesita multa dedicatie si timp. Dar frumusetea lui compenseaza efortul depus pt ingrijire. Din cauza spatiului nu am decat un acvariu de 300l, unul de 200l si unu de 150l. Mi-as mai lua dar nu mai am unde sa mi le pun. Sotul a zis ca ma paraseste daca nu ma opresc aici . In afara de carasi mai am cativa scalari, cory si ancistrusi. In rest...mult plante si imaginile vor vorbi de la sine... | |
| | | Mihai B. Peste colonel
Mesaje : 1329 Data de inscriere : 14/02/2010 Localizare : Ploiesti, 9 Mai
| Subiect: Re: va salut in sfarsit si eu! Mier Mai 05, 2010 10:55 pm | |
| Bun venit aryna, si sper sa ne impartasesti din experienta ta legata de carasei. | |
| | | Ionut T. Administrator
Mesaje : 1229 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : campina/prahova
| Subiect: Re: va salut in sfarsit si eu! Joi Mai 06, 2010 12:54 am | |
| Buna si bine ai venit! Multumesc pentru ca ai acceptat invitatia.Ape limpezi si carasei pe gustul tau | |
| | | Cornel Peste capitan
Mesaje : 575 Data de inscriere : 16/03/2010 Localizare : ploiesti
| Subiect: buna Joi Mai 06, 2010 3:56 am | |
| bine ai venit si ape limpezi de la un proprietar de carasei | |
| | | maya Peste sergent
Mesaje : 155 Data de inscriere : 17/04/2010 Localizare : BUCURESTI
| Subiect: Re: va salut in sfarsit si eu! Mar Mai 11, 2010 8:16 am | |
| ape limpesi si........stai linistita ca nu te paraseste sotul,asa imi spunea si mie consoarta dar uita-ne impreuna de 14 ani si de 4 casatoriti,deci............ramaii indragostita in continuare de pestii tai | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: va salut in sfarsit si eu! | |
| |
| | | | va salut in sfarsit si eu! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Cine este conectat? | În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 163, Mier Oct 02, 2024 9:21 am |
Flux | |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
|