|
| Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi | |
|
+9AngelTudorache Sorin C. aco Mios booghibooghi Cornel Mihai B. Ionut T. Bogdi P. 13 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Bogdi P. Peste sergent
Mesaje : 238 Data de inscriere : 14/09/2010 Localizare : Oradea, Bihor
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi Dum Sept 26, 2010 2:44 am | |
| Ionut crede-ma ca am cautat peste tot,pana si la cris si prin parcari am fost sa caut pietris cu o granulatie cat mai mica si nu am gasit.L-am luat pe asta ca o solutie de moment.Am sa adaug saptamana care vine pietris cum mi-ai spus tu si am sa fac modificari.Va multumesc la toti ca ma invatati ce sa fac sa nu am probleme,dar daca nu am "resurse"...incerc sa ma descurc cum pot. | |
| | | ovidiucro Peste sergent
Mesaje : 335 Data de inscriere : 15/08/2010 Localizare : Campina PH
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi Dum Sept 26, 2010 4:00 am | |
| - Arco9 a scris:
- ...daca nu am "resurse"...incerc sa ma descurc cum pot.
Te duci si cumperi doua bucati de sita metalica de la magazinele gen "feronerie". Sunt cu tot felul de ochiuri, dar tu iei una cu ochiuri de2mm si una cu ochiuri de 4mm. Costa 10 lei amandoua. Apoi, cu ele si cu o galeata, te duci la prima balastiera cu nisip de rau din apropierea ta. Il rogi pe individul de acolo sa te lase sa cerni cateva lopeti de nisip si gata Prima data cerni prin sita mare, arunci ce nu trece, iar apoi cerni prin sita mica, pastrezi ce nu trece. E un picut de munca, dar vei avea substrat pt bazinul tau. Daca pui niste plante nepretentioase (vallisneria, cabomba, mirophyllum) si faci un pic de fertilizare, vei fi multumit. Daca gasesti la un prieten un anubias, un microsorum, te-ai scos. Le legi de niste radacini, asa ca in curand poti sa participi la "mandria mea". Spor!!! | |
| | | Bogdi P. Peste sergent
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi Vin Oct 22, 2010 10:37 am | |
| | |
| | | Ionut T. Administrator
Mesaje : 1229 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : campina/prahova
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi Vin Oct 22, 2010 10:48 am | |
| Sa fi sanatos si tu si tot ce ai in acvariu. Dar mai ai multe plante de adaugat, asta daca vrei sa le pui pe toate. Deci asteptam noul setup terminat? | |
| | | Bogdi P. Peste sergent
| | | | Ionut T. Administrator
Mesaje : 1229 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : campina/prahova
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi Vin Oct 22, 2010 10:55 am | |
| Mai intai baga "pietrisul" si dupa plantezi. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi | |
| |
| | | | Buna.Sunt incepator si as avea nevoie de sfaturi | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Cine este conectat? | În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 163, Mier Oct 02, 2024 9:21 am |
Flux | |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|