Acvaristica, pesti, plante
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acvaristica, pesti, plante

Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite-

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cfr_triaj

In jos 
+7
christiansen
Mihai B.
b0n0v0xx
aco
danu7z
ady vladutz
cfr_triaj
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
cfr_triaj
Peste soldat
Peste soldat
cfr_triaj

Data de inscriere : 31/10/2010
Localizare : bucuresti

cfr_triaj - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: noul locatar   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 2:49 am

cu amabilitatea domnului LUIGI VAMPA am un nou locatar in acvariul meu:un guram albastru cfr_triaj - Pagina 2 34fckec
Sus In jos
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

Data de inscriere : 29/06/2010
Localizare : Ploiesti EST

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 4:08 am

Gouram manelist? Cu palate...culori excentrice... Glumesc. E frumos exemplarul.
Sus In jos
Mihai B.
Peste colonel
Peste colonel
Mihai B.

Data de inscriere : 14/02/2010
Localizare : Ploiesti, 9 Mai

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 4:20 am

Daca iti place tie palatul, pastreaza-l. Dar lui nea Guramu' ia-i si o pereche.
Sus In jos
ady vladutz
Peste sergent
Peste sergent

Data de inscriere : 09/10/2010
Localizare : campina

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 4:46 am

e dragut pestele, dar mie unul nu imi plac castelele alea, sa nu mai spun de pietricelele alea colorate albastre si verzi.
fiecare cu gusturile lui.
Sus In jos
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 4:55 am

In general, la un bazin serios din toate punctele de vedere, nu prea se preteaza astfel de accesorii. Dar na...omul e seful acvariului sau, si face ce vrea din el.
Sus In jos
ady vladutz
Peste sergent
Peste sergent

Data de inscriere : 09/10/2010
Localizare : campina

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 4:58 am

corect.
doar ca omul a pus poza aici sa auda pareri si asta este parerea mea.
nici de fundalul ala rosu nu sunt incantat.
am avut si eu un perete roz in spatele acvariului pana acum ceva timp knd am fost sfatuit sa pun un fundal negru, si asa am facut. arata mai mult decat bn cu fundal negru.scoate plantele in evidenta.
Sus In jos
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:20 am

Eu la ambele bazine am pus folie de geamuri ( gen Llumar ), si arata super ok. Vezi la jurnale... Hailea F20, si Eheim MP126 de la Mandria mea. Arata cel mai bine cu fundal negru.
Sus In jos
danu7z
Peste sergent
Peste sergent
danu7z

Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : bucuresti / berceni

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:25 am

Ce rautaciosi sunteti, insa aveti dreptate la castel ,cel din dreapta nici mie nu-mi place ... Mie imi place backgroundul , e SuCaR Very Happy
Sus In jos
http://www.v3rs4c3.sunphoto.ro
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:28 am

Nu suntem rai Dane. De aia e un forum public... ca sa expui si sa primesti pareri. Parerile sunt pro si contra. Razz
Sus In jos
danu7z
Peste sergent
Peste sergent
danu7z

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:32 am

Am zis rautaciosi , nu rai affraid ... mi-a placut aia ca pestele ar fi manelist .. aia a fost o mica rautate din partea ta Razz , eu glumesc nu mi-o lua in nume de rau ! E normal sa apara si unele critici peste tot ...
Sus In jos
Ionut T.
Administrator
Administrator
Ionut T.

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : campina/prahova

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:34 am

Scuze dar nu ma pot abtine... ha ha ha Daca mai bagai si o cutie de bere semana cu o bucatica din lacurile din Romania.
Glumesc, dar lipseste si cizma...

Plantele lipsesc, pestilor le plac plantele.
Sus In jos
https://acvaristica.forumgratuit.ro
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 5:36 am

Plantele pot lua locul la acele "ceramice".
Sus In jos
cfr_triaj
Peste soldat
Peste soldat
cfr_triaj

MesajSubiect: acvariul meu   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Dec 09, 2010 9:24 pm

Ionut T. a scris:
Scuze dar nu ma pot abtine... ha ha ha Daca mai bagai si o cutie de bere semana cu o bucatica din lacurile din Romania.
Glumesc, dar lipseste si cizma...

Plantele lipsesc, pestilor le plac plantele.
misto chestia cu CIZMA.am fost intr-un magazin pet shop deschis linga magazinul auchan si am vazut acolo la machete(corabii,vapoare,submarine,alte castele si mai frumoase cu mai multe turnulezte,lazi cu comori...etc)dar cizma nu am vazut ca ami lu-am una...poate ami da guvernul vreo doua ..una in fund si una in ochii ca sa nu mai vad cit fura eiiiiiiiiiiiii. lol!
Sus In jos
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeVin Dec 10, 2010 1:17 am

Parerea mea e sa nu faci asta... sigur te vor urmari cateva masini negre, cu geamuri si mai negre daca ceri mai mult decat ti se da.
Sus In jos
cfr_triaj
Peste soldat
Peste soldat
cfr_triaj

MesajSubiect: locatar nou   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeSam Dec 11, 2010 1:18 am

cu amabilitatea colegului de aici DAN CIUBOTARIU am un crocodil de dimbovita...Synodontis Eupterus.este pentru prima data cind bag un fisier video nu stiu daca o sa reusesc si citeva poze. View My Video cfr_triaj - Pagina 2 I6xgrc cfr_triaj - Pagina 2 N4zl2r cfr_triaj - Pagina 2 11qoa4h
Sus In jos
danu7z
Peste sergent
Peste sergent
danu7z

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeSam Dec 11, 2010 1:23 am

Parerea mea e , ca acest "pestisor" va ajunge c-am la 20 cm din ce am citit , deci ai un acvariu c=am mic pentru el ...
Sus In jos
Mios
Peste capitan
Peste capitan
Mios

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeSam Dec 11, 2010 2:40 am

Acum m-am prins de denumirea acvariului... In Braila stau foarte multi interlopi ai tarii, care au numai palate... la fel ca in bazinul colegului. Si de aici denumirea Marea Palatareala a Brailei. lol!
Sus In jos
cfr_triaj
Peste soldat
Peste soldat
cfr_triaj

MesajSubiect: oaza mea de liniste   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeLun Dec 13, 2010 3:05 am

am vopsit cu sprey de vopsea..culoarea maroniu lucios fundalul meu din spatele acvariului.am incercat sa tin bucata de fundal vertical si sa pulverizez de sus sa dau efectul [6D... ha ha ha ] de umbra.ce mi-a iesit e curat impresionism cu tenta de van gogh cu aere de baroc.o poza este cu lumina din spatele fundalului aprinsa si una dupa ce a venit factura la lumina ha ha ha cfr_triaj - Pagina 2 Xf3odz cfr_triaj - Pagina 2 2rq0llu
Sus In jos
Mihai B.
Peste colonel
Peste colonel
Mihai B.

Data de inscriere : 14/02/2010
Localizare : Ploiesti, 9 Mai

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeLun Dec 13, 2010 5:34 am

Electrica si Renel sa traiasca. cfr_triaj - Pagina 2 192511
Sus In jos
coco007
Peste soldat
Peste soldat
coco007

Data de inscriere : 29/11/2010
Localizare : constanta

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Ian 06, 2011 10:05 pm

O intrebare.... Muchiile sunt acoperite cu ceva?
Zic ca ar merge bine cu un autocolant negru.
Sus In jos
cfr_triaj
Peste soldat
Peste soldat
cfr_triaj

MesajSubiect: Today 12 februarie 2011   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitimeVin Feb 11, 2011 11:47 pm

asa arata acvariul meu dupa un nou face lift affraid ...............cfr_triaj - Pagina 2 Xo1fuw cfr_triaj - Pagina 2 Xnvnlw cfr_triaj - Pagina 2 219p4wp
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cfr_triaj   cfr_triaj - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

cfr_triaj
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Acvaristica, pesti, plante :: Forum Acvaristica :: Mandria mea! poze cu acvarii, pesti, plante-
Mergi direct la: