Acvaristica, pesti, plante
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acvaristica, pesti, plante

Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite-

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

donez gourami

In jos 
+2
sir_dvb
AutorMesaj
Moderator

Data de inscriere : 13/05/2010
Localizare : Ploiesti

donez gourami Empty
MesajSubiect: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeLun Iul 19, 2010 9:37 pm

Din seria "curatenie in acvarii" continuam cu Gourami Laughing ... deci ... donez 5 gourami Trichogaster Trichopterus , mari si frumosi ... depunatori (chiar acuma sta sa depuna Very Happy ) ... ptr cine are spatiu si nu are ce face cu el sunt pestii ideali Cool
Sus In jos
sir_dvb
Greenhorn

Data de inscriere : 21/07/2010
Localizare : bucuresti

donez gourami Empty
MesajSubiect: peste Gourami   donez gourami Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 8:00 pm

Buna ziua,
as fii f incantat sa primesc un peste Gourami.

astept un tel de la dvs sa vedem cum facem sa ne intalnim

0724.91.22.54
0767.31.60.69

Laurentiu Very Happy
Sus In jos
Ionut T.
Administrator
Administrator
Ionut T.

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : campina/prahova

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 8:04 pm

sir_dvb a scris:
Buna ziua,

astept un tel de la dvs sa vedem cum facem sa ne intalnim

0724.91.22.54
0767.31.60.69

Laurentiu Very Happy

Te rugam sa treci pe la introducere sir_dvb
Sus In jos
https://acvaristica.forumgratuit.ro
Moderator

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 9:10 pm

sir_dvb a scris:
Buna ziua,

Salut Laurentiu ... eu iti dau cu placere chiar pe toti, dar avand in vedere ca ai decat un bol ... nu iti recomand Gourami. Sunt pesti maricei si cu tentative de sinucigase Laughing
Ptr un bol iti recomand betta ... este un peste f frumos si rezistent ... unde mai pui ca se descurca de minune in bol Wink
Sus In jos
sir_dvb
Greenhorn

Data de inscriere : 21/07/2010

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 9:25 pm

oke multumesc frumos
o sa specia betta.

crezi ca este oke daca pun 2 in acelas bol?
baiat si fata mai exact
Sus In jos
Mihai B.
Peste colonel
Peste colonel
Mihai B.

Data de inscriere : 14/02/2010
Localizare : Ploiesti, 9 Mai

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeMier Iul 21, 2010 9:40 pm

sir_dvb a scris:

crezi ca este oke daca pun 2 in acelas bol?
baiat si fata mai exact

Karma a specificat: un betta.

Daca bagi 2, fie ei si baiat+fata, se vor bate in restul timpului cand nu depun.
Si renunta la ideea cu BOLUL !!!!
Sus In jos
aryna
Peste soldat
Peste soldat

Data de inscriere : 15/09/2009

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 9:07 am

nici un peste nu se tine in bol!!! Tu daca ti-ai pune acum niste ochelari cu dioptrii fund de sifon si i-ai purta permanent te-ai simti bine?
Sus In jos
Cornel
Peste capitan
Peste capitan
Cornel

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : ploiesti

donez gourami Empty
MesajSubiect: re   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 9:10 am

haideti sa ii recomandam si sa il ajutam nu sa dam cu parul ca se sperie si fuge. lol!
Sus In jos
aryna
Peste soldat
Peste soldat

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 9:17 am

nu am dat cu parul ci doar am facut o comparatie ca sa inteleaga. Din pacate oamenii din toata lumea au fost gresit informati in ceea ce priveste pestele din bol. Si cand te gandesti ca totul a inceput de la Tom si Jerry. Este o mare inducere in eroare mai ales cu carasul din bol. Carasii nu rezista decat 2 ore intr-un bol fara filtrare si cu filtrare poate cateva saptamani. Ei si asa sunt o specie greu de ingrijit chiar si in bazine corespunzatoare. Iar de betta nu mai zic...sunt extrem de sensibili la atacurile bacteriene. Din pacate ideea cu bolul cred ca a dus la moartea multor pestisori...

Daca nu isi cumpara acvariu si cele necesare lui, mai bine renunta la acvaristica. Bolul poate folosi la aranjamente florale si arata superb daca e aranjat cu bun gust...
Sus In jos
Cornel
Peste capitan
Peste capitan
Cornel

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : ploiesti

donez gourami Empty
MesajSubiect: re   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 9:21 am

iti dau dreptate aryna dar noi totii am fost ca el candva si pe vremea lu dezgropatu nu existau filtre si alte minunatii.
deci trebuie sa il luam usor si sa ii aflam intentiile si nevoile in ingrijirea unui acvariu.exact ca intr-o vanzare.
Sus In jos
aryna
Peste soldat
Peste soldat

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 9:25 am

adevarul e ca e greu pana te prinde microbul...noi tb sa il ajutam....eu imi luam masina second hand cu banii bagati in acvaristica ha ha ha
Sus In jos
Moderator

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 10:19 am

@aryna poate vrei sa ii explici treburile astea in topicul lui Rolling Eyes ce zici Laughing

Cat despre caras la bol ... am avut cand eram copil ... si pe vremea aia nu erau vibratoare ... filtre ... si alte echipamente acvaristice ... era un furtun cu piatra la un capat si la celalalt un cauciuc in forma de para cu gaura in affraid ...

Iar de betta nu mai comentez ... las pozele sa vb
donez gourami Betta_tank
donez gourami Aquatic-garden-hanging-betta-bowl
donez gourami 1601_1
donez gourami OhBetta-medium
si exemplele pot continua ...
Sus In jos
Ionut T.
Administrator
Administrator
Ionut T.

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : campina/prahova

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 10:57 am

Cred ca o sa votam cine este de parere sa tina un peste in bol. Karma cred ca ramai singur la voturi cu bolul ha ha ha stiu ca esti fan betta bere si sincer iti spun puturosu este foarte activ se bate cu scalari si are teritoriu.Ca na, are 160litri.(pentru cei ce nu stiu "puturosul" este un betta)
Sus In jos
https://acvaristica.forumgratuit.ro
Mihai B.
Peste colonel
Peste colonel
Mihai B.

Data de inscriere : 14/02/2010
Localizare : Ploiesti, 9 Mai

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitimeJoi Iul 22, 2010 6:06 pm

ON TOPIC:

Karma doneaza cativa Gourami. Daca doreste cineva, sa dea reply, topicul e deja prea poluat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

donez gourami Empty
MesajSubiect: Re: donez gourami   donez gourami Icon_minitime

Sus In jos

donez gourami
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» donez srl
» Donez