| donez gourami | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Karma Moderator
Mesaje : 146 Data de inscriere : 13/05/2010 Localizare : Ploiesti
| Subiect: donez gourami Lun Iul 19, 2010 9:37 pm | |
| Din seria "curatenie in acvarii" continuam cu Gourami ... deci ... donez 5 gourami Trichogaster Trichopterus , mari si frumosi ... depunatori (chiar acuma sta sa depuna ) ... ptr cine are spatiu si nu are ce face cu el sunt pestii ideali | |
|
| |
sir_dvb Greenhorn
Mesaje : 10 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : bucuresti
| Subiect: peste Gourami Mier Iul 21, 2010 8:00 pm | |
| Buna ziua, as fii f incantat sa primesc un peste Gourami. astept un tel de la dvs sa vedem cum facem sa ne intalnim 0724.91.22.54 0767.31.60.69 Laurentiu | |
|
| |
Ionut T. Administrator
Mesaje : 1229 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : campina/prahova
| |
| |
Karma Moderator
| Subiect: Re: donez gourami Mier Iul 21, 2010 9:10 pm | |
| - sir_dvb a scris:
- Buna ziua,
as fii f incantat sa primesc un peste Gourami. Salut Laurentiu ... eu iti dau cu placere chiar pe toti, dar avand in vedere ca ai decat un bol ... nu iti recomand Gourami. Sunt pesti maricei si cu tentative de sinucigase Ptr un bol iti recomand betta ... este un peste f frumos si rezistent ... unde mai pui ca se descurca de minune in bol | |
|
| |
sir_dvb Greenhorn
Mesaje : 10 Data de inscriere : 21/07/2010 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: donez gourami Mier Iul 21, 2010 9:25 pm | |
| oke multumesc frumos o sa specia betta.
crezi ca este oke daca pun 2 in acelas bol? baiat si fata mai exact | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
Mesaje : 1329 Data de inscriere : 14/02/2010 Localizare : Ploiesti, 9 Mai
| Subiect: Re: donez gourami Mier Iul 21, 2010 9:40 pm | |
| - sir_dvb a scris:
crezi ca este oke daca pun 2 in acelas bol? baiat si fata mai exact Karma a specificat: un betta. Daca bagi 2, fie ei si baiat+fata, se vor bate in restul timpului cand nu depun. Si renunta la ideea cu BOLUL !!!! | |
|
| |
aryna Peste soldat
Mesaje : 48 Data de inscriere : 15/09/2009 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 9:07 am | |
| nici un peste nu se tine in bol!!! Tu daca ti-ai pune acum niste ochelari cu dioptrii fund de sifon si i-ai purta permanent te-ai simti bine? | |
|
| |
Cornel Peste capitan
Mesaje : 575 Data de inscriere : 16/03/2010 Localizare : ploiesti
| Subiect: re Joi Iul 22, 2010 9:10 am | |
| haideti sa ii recomandam si sa il ajutam nu sa dam cu parul ca se sperie si fuge. | |
|
| |
aryna Peste soldat
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 9:17 am | |
| nu am dat cu parul ci doar am facut o comparatie ca sa inteleaga. Din pacate oamenii din toata lumea au fost gresit informati in ceea ce priveste pestele din bol. Si cand te gandesti ca totul a inceput de la Tom si Jerry. Este o mare inducere in eroare mai ales cu carasul din bol. Carasii nu rezista decat 2 ore intr-un bol fara filtrare si cu filtrare poate cateva saptamani. Ei si asa sunt o specie greu de ingrijit chiar si in bazine corespunzatoare. Iar de betta nu mai zic...sunt extrem de sensibili la atacurile bacteriene. Din pacate ideea cu bolul cred ca a dus la moartea multor pestisori...
Daca nu isi cumpara acvariu si cele necesare lui, mai bine renunta la acvaristica. Bolul poate folosi la aranjamente florale si arata superb daca e aranjat cu bun gust... | |
|
| |
Cornel Peste capitan
Mesaje : 575 Data de inscriere : 16/03/2010 Localizare : ploiesti
| Subiect: re Joi Iul 22, 2010 9:21 am | |
| iti dau dreptate aryna dar noi totii am fost ca el candva si pe vremea lu dezgropatu nu existau filtre si alte minunatii. deci trebuie sa il luam usor si sa ii aflam intentiile si nevoile in ingrijirea unui acvariu.exact ca intr-o vanzare. | |
|
| |
aryna Peste soldat
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 9:25 am | |
| adevarul e ca e greu pana te prinde microbul...noi tb sa il ajutam....eu imi luam masina second hand cu banii bagati in acvaristica | |
|
| |
Karma Moderator
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 10:19 am | |
| @aryna poate vrei sa ii explici treburile astea in topicul lui ce zici Cat despre caras la bol ... am avut cand eram copil ... si pe vremea aia nu erau vibratoare ... filtre ... si alte echipamente acvaristice ... era un furtun cu piatra la un capat si la celalalt un cauciuc in forma de para cu gaura in ... Iar de betta nu mai comentez ... las pozele sa vb si exemplele pot continua ... | |
|
| |
Ionut T. Administrator
Mesaje : 1229 Data de inscriere : 05/09/2009 Localizare : campina/prahova
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 10:57 am | |
| Cred ca o sa votam cine este de parere sa tina un peste in bol. Karma cred ca ramai singur la voturi cu bolul stiu ca esti fan betta si sincer iti spun puturosu este foarte activ se bate cu scalari si are teritoriu.Ca na, are 160litri.(pentru cei ce nu stiu "puturosul" este un betta) | |
|
| |
Mihai B. Peste colonel
Mesaje : 1329 Data de inscriere : 14/02/2010 Localizare : Ploiesti, 9 Mai
| Subiect: Re: donez gourami Joi Iul 22, 2010 6:06 pm | |
| ON TOPIC:
Karma doneaza cativa Gourami. Daca doreste cineva, sa dea reply, topicul e deja prea poluat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: donez gourami | |
| |
|
| |
| donez gourami | |
|