Acvaristica, pesti, plante
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acvaristica, pesti, plante

Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite-

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Melanoides Tuberculata

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
tzae
Peste soldat
Peste soldat
tzae

Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : ploiesti

Melanoides Tuberculata Empty
MesajSubiect: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 3:24 am

imi puteti spune cate ceva despre inmultirea lor?
Sus In jos
aco
Peste colonel
Peste colonel

Data de inscriere : 05/12/2009
Localizare : Ploiesti Sud

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 4:15 am

Simplu, azi bagi 10 peste 4 luni scoti 50 Laughing .

E o simpla gluma Wink

E o specie de melci care se inmulteste foarte usor. Nu sunt hermafroditi, masculii sunt putin mai mari decat femelele. Au o rata foarte mare de inmultire atat timp cat au destula mancare ca sa-si sustina urmasii.
Sus In jos
Sorin C.
Peste capitan
Peste capitan
Sorin C.

Data de inscriere : 10/11/2009
Localizare : Ploiesti N-E-S-V.

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 4:56 am

Stii care este gluma? Ca daca bagi 10, peste 4 luni scoti vreo 100 si ceva. Pentru ca se strang ceva resturi in substrat intre timp si ei prolifera pe baza la acestea. Dupa ce se termina "rezervele" populatia isi pastreaza numarul sau chiar scade la un numar cat sa reziste.
Sus In jos
tzae
Peste soldat
Peste soldat
tzae

Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: melci substrat   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 9:35 am

Chestia tare e ca eu nu am populat acvariul cu astfel de melci.A aparut din senin unul singur,
acum cateva luni,iar acum are 2 puisori care ii stau tot timpul in preajma.
Sus In jos
Ionut T.
Administrator
Administrator
Ionut T.

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : campina/prahova

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 9:56 am

eu ce sa mai spun ca ieri m-am trezit in 3 acvari cu 4 gogoloase de oua pomacea. daca imi ies toate am pus-o de o ciorbita si umplu si forumul de melci la donatie ha ha ha si tot ieri la un schimb de apa am gasit si vre-o doi melci maidanezi de care sper sa nu am noroc de ei pana nu imi iau un botia...
Sus In jos
https://acvaristica.forumgratuit.ro
aco
Peste colonel
Peste colonel

Data de inscriere : 05/12/2009
Localizare : Ploiesti Sud

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 10:19 am

Botia e bun pana prinde gustul mancarii de peste, apoi il tii de design in acvariu Cool
Sus In jos
Mihai B.
Peste colonel
Peste colonel
Mihai B.

Data de inscriere : 14/02/2010
Localizare : Ploiesti, 9 Mai

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 9:09 pm

aco a scris:
Botia e bun pana prinde gustul mancarii de peste, apoi il tii de design in acvariu Cool

Eu oricum de design ii tin in acvariul de 180, ca nu am picior de melc acolo. Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Melanoides Tuberculata   Melanoides Tuberculata Icon_minitime

Sus In jos

Melanoides Tuberculata
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Melanoides Tuberculat avantaje sau dezavantaje?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Acvaristica, pesti, plante :: Necuvantatoare acvatice :: Nevertebrate-
Mergi direct la: