Acvaristica, pesti, plante
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acvaristica, pesti, plante

Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite-

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cumpar neoni rosii

In jos 
+2
b0n0v0xx
luci92050
6 participanți
AutorMesaj
luci92050
Peste soldat
Peste soldat
luci92050

Data de inscriere : 25/09/2010
Localizare : Campina

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 10:06 am

cumpar 6-8 neoni rosii...daca are cineva..sau stiu unde sa gasesc...un post aici sau un PM il rog..
toata stima!
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

Data de inscriere : 26/10/2010
Localizare : Ploiesti

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 9:04 pm

Am luat eu 6 buc vineri de la magazinul din Cina, Ploiesti. Dupa 3 zile par a fii ok, sunt foarte zglobii si mancaciosi. Am dat 4 lei/buc. Sper sa-ti fie de ajutor informatia.
Sus In jos
http://www.flinkwise.com
luci92050
Peste soldat
Peste soldat
luci92050

Data de inscriere : 25/09/2010
Localizare : Campina

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeSam Noi 13, 2010 10:42 pm

multumesc!
astept poate gasesc pe la vreun coleg... in ultima vreme nu prea mai am incredere in magazine..
Sus In jos
mihai_andrei
Peste sergent
Peste sergent
mihai_andrei

Data de inscriere : 06/03/2010

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeDum Noi 14, 2010 8:02 pm

b0n0v0xx a scris:
Am luat eu 6 buc vineri de la magazinul din Cina, Ploiesti. Dupa 3 zile par a fii ok, sunt foarte zglobii si mancaciosi. Am dat 4 lei/buc. Sper sa-ti fie de ajutor informatia.

siau revenit la culaore? ca la cina arata patetic rau Sad
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

Data de inscriere : 26/10/2010

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeDum Noi 14, 2010 8:50 pm

Da, culoarea le-a revenit, singurul acvariu mai "curat" a fost asta cu neonii rosii si ancistrusii, din acest motiv m-am incumetat sa-i iau.
Sus In jos
http://www.flinkwise.com
simpfzoli
Peste soldat
Peste soldat

Data de inscriere : 09/11/2010
Localizare : satu mare

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeDum Noi 14, 2010 8:58 pm

in acvarii ne plantatae asa zis sterile pesti nu vor avea nici odata culoarea lor naturala. deci daca vedeti un peste cu culoare ciudata intr-un acvariu gol sa nu va fie frica sa il luati acasa....isi va reveni sigur. doar sa nu fie bolnav
Sus In jos
mihai_andrei
Peste sergent
Peste sergent
mihai_andrei

Data de inscriere : 06/03/2010

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeDum Noi 14, 2010 11:47 pm

mie mie un pic frica de boala... si de faptul ca la cum si pe unde or fi inmultiti siin ce conditii... cine stie cu ce boala ma trezesc sau ce uratanie de perste de o sa imi fie mila de el sa il las sa traiasca...
vreau si eu vreo 12 bucati... dar prefer sa dau 1 leu in plus la fiecare peste decat sa imi iau teapa si sa ma trezesc ca sunt albi de la boala nu de la stres...
Sus In jos
simpfzoli
Peste soldat
Peste soldat

Data de inscriere : 09/11/2010
Localizare : satu mare

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 6:38 am

de boala la ori care dintre noi ii este frica. de acea incercam saavem grija cit putem. si eu vand foarte mult pentru magazine . dar inca nu am avut plingeri referitoare la sanatatea pestiilor.... apoi fiecare magazin cum stie sa aiba grija de marfa lui. am intilnit in multe locuri angajati care nu au avut nici o treaba cu acvaristica
Sus In jos
Ionut T.
Administrator
Administrator
Ionut T.

Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : campina/prahova

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 7:21 pm

luci92050 a scris:
cumpar 6-8 neoni rosii...daca are cineva..sau stiu unde sa gasesc...un post aici sau un PM il rog..
toata stima!

Luci cumpara neoni, are cineva sa-i vanda?
Sus In jos
https://acvaristica.forumgratuit.ro
lulufish01
Greenhorn

Data de inscriere : 23/11/2010
Localizare : piatra neamt

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitimeMier Noi 24, 2010 3:01 am

Ionut T. a scris:
luci92050 a scris:
toata stima!

Luci cumpara neoni, are cineva sa-i vanda?

Neoni rosii - 3.3 ron/buc minim 10 buc . Pentru cantitati mai mari pretul este negociabil .
Pot trimite prin CFR ( la Ploiesti ) .

Sus In jos
Continut sponsorizat

cumpar neoni rosii Empty
MesajSubiect: Re: cumpar neoni rosii   cumpar neoni rosii Icon_minitime

Sus In jos

cumpar neoni rosii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Acvaristica, pesti, plante :: Sectiunea bizz :: Cereri-
Mergi direct la: