Acvaristica, pesti, plante
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acvaristica, pesti, plante

Totul despre pesti exotici, plante si acvarii -animale iubite-

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

poecilia latipinna

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

Data de inscriere : 20/02/2010
Localizare : Ploiesti

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 8:18 pm

am de donat in jur de 30 pui poecilia latipinia , nascuti pe data de 20.10.2010 ! atasez si poze cu parintii .

F molly latipinna

M molly latypinna
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

Data de inscriere : 26/10/2010

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:18 pm

Din pacate nu am acvariul ciclat inca ca i-as fii luat eu. Frumosi foc parintii, sa-ti traiasca!
Sus In jos
http://www.flinkwise.com
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:20 pm

multumesc , cat despre pui stai linisti, daca vrei , zi-mi cati ai avea nevoie si iti opresc, si ii ridici dupa ce ai stabil acvariu , eu am unde sa ii cresc deci nu e o problema !
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:36 pm

Neveste-mii ii plac mult viviparii, daca ai putea sa-mi opresti vreo 4, maxim 5, raman dator de cinste. As lua mai multi dar cresc destul de mari si nu vreau sa fac acvariu de 54l conserva. Smile

PS S-ar putea sa mai dureze 2-3 saptamani ciclarea ca am startat setupul acum o saptamana, daca poti sa-i tii ok, daca le gasesti o "casa" noua da-i. Multumesc
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:38 pm

b0n0v0xx ai rezervati 5 pui , cand consideri ca ai acvariu stabil da-mi un semn !
sorin a rezervat si el 6 pui .
Sus In jos
AngelTudorache
Peste sergent
Peste sergent
AngelTudorache

Data de inscriere : 05/12/2009

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:46 pm

Am vorbit cu Cornel si te roaga sa ii rezervi si lui vreo 4-5 pui.
O sa te sune el.
Multumesc.
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 02, 2010 9:48 pm

l-am notat si pe cornel cu 5 bucati, astept sa ma sune .
Sus In jos
Cornel
Peste capitan
Peste capitan
Cornel

Data de inscriere : 16/03/2010
Localizare : ploiesti

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: re   poecilia latipinna Icon_minitimeMier Noi 03, 2010 3:59 am

ai avut un telefon de la mine dar banuiesc ca ai avut treaba.interesul este si mai mare deoarece au data nasterii mele si data in care am facut nunta deci or sa aiba valoare sentimentala.da un beep cand poti vorbi sa discutam si pentru o eventuala donatie din partea mea.
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeLun Noi 08, 2010 10:23 pm

primi 6 pui au ajuns la Cornel , sa iti traiasca si multumesc pentru cryptocoryna salut
au mai ramas 36 de dracusori !

LE: ma vizitat si sorin azi, a plecat si el cu 12 dracusori ! mai sunt 24 pui din care 6 sunt rezervati pentru bonovox.
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMar Noi 16, 2010 4:00 am

Azi am masurat NO2 si tinde spre zero. (<0,01). M-as incumeta sa-i bag. Sunt pe final de ciclare restul parametrilor apei sunt perfecti, nu cred ca vor avea probleme de ajustare. Avand in vedere ca iubesc pestii la nebunie si ma gandesc de 10 ori inainte sa fac ceva, sa-mi spui cum ai si tu timp (o sa-ti dau nr. meu de tel pe PM) ca sa vin sa-i ridic. Nevasta-mea o sa fie entuziasmata de ei, ii plac la nebunie din nu stiu ce motiv Very Happy
Multumesc,
Radu
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 12:53 am

6 pui au ajuns la radu . sa iti traiasca !
mai am ~ 16 pui , care mai doreste santa
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:06 am

De trait o sa traiasca, iti multumesc pentru ei! Ii mai tin 1 saptamana in maternitate sa mai cresca nitel, ca mi-e ca umflatele de platy sa nu-mi faca vreo bucurie.
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:09 am

pune-i in acvariu noaptea, sau cand se stinge lumina, asa au si ei timp sa se acomodeze, nu ii mai prind platy ai tai acum ! sunt vioi !
Sus In jos
b0n0v0xx
Peste soldat
Peste soldat
b0n0v0xx

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeMier Noi 17, 2010 1:13 am

o sa-i fac cum ai zis tu, dar parca i-as mai tine in maternitate vreo 2 zile macar... maternitatea e JBL Baby home si e direct in acvariu oricum.
Sus In jos
BluesDeLux
Greenhorn

Data de inscriere : 22/11/2010
Localizare : Bucuresti

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeLun Noi 22, 2010 10:25 am

As dori si eu cativa 5-6 bucati...ma gandesc ca ar rezista la un drum de 1 ora cu microbuzul de la Ploiesti la Bucuresti daca-mi puteti trimite...Sincer n-am vazut pe nicaieri de vanzare...Daca mai aveti si puteti trimite la Bucuresti astept un PM de la dumneavoastra cu un numar de contact sau o adresa de messenger...Multumesc!
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeLun Noi 22, 2010 4:16 pm

salut, mai am pui de donat! nu ii trimit pe microbuz, e complicat din mai multe puncte de vedere. ii pot aduce eu cand ajung in bucuresti cu treaba si ne putem intalni sa vi predau personal. la prezentare am vazut ca ai un acvariu comunitar in care ai deja molly! vei obtine niste incrucisari intre ei !
Sus In jos
christiansen
Moderator
Moderator
christiansen

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitimeDum Dec 05, 2010 4:55 am

ultimii pui si-au gasit acvariu. anuntul se inchide pana la urmatoarea serie de pui !
Sus In jos
Continut sponsorizat

poecilia latipinna Empty
MesajSubiect: Re: poecilia latipinna   poecilia latipinna Icon_minitime

Sus In jos

poecilia latipinna
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» molly latipinna juvenili

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum